Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Pozemok na Zahájnici, Nálepkovo

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Ponúkame na predaj polovicu vyznačeného pozemku v Nálepkove, v časti  Záhajnica, okres Gelnica. Veľkosť pozemku, ktorý je predmetom predaja je o výmere 4877m2, rozmer cca 70x69m, podľa vytvorenia developerského projektu na stavbu cca 4 objektov - rekreačných zrubových domčekov. Pozemok je dostatočne široký, rovný až mierny sklon. Z dolnej strany pozemok hraničí s užším potokom, orientácia severozápad - juhovýchod, slnečný. Inžinierske siete na hranici pozemku - elektrina. V okolí je vybudovaných niekoľko rekreačných domov (chát), väčšina sú novostavby, ostatné nehnuteľnosti sú staršie. Pozemok je dostatočne veľký na výstavbu až štyroch zrubov, chát, alebo rekreačných domov.
Na pozemku je momentálne pôvodná fauna a flóra. Chrbát pozemku tvorí "pstruhový" potok, nebezpečenstvo zatopenia pozemku je zamedzené samotným profilom pozemku. Nie je záplavová zóna, zároveň pozemok je dostatočne vysoko nad úrovňou potoka. Výhodou je prekrásne tiché prostredie, malá vzdialenosť od mesta,Slovensku,  dobrá dostupnosť. Výhodou je, že pri stavbe zrubu, je možné prispôsobiť výrub stromov, ktoré prekážajú podľa vlastných predstáv a vytvoriť si tak krásne prostredie aj s ihličnatými stromami. Ponuka č. SM10627.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
4877 m2
Plocha pozemku:
4877 m2
Zastavaná plocha:
4877 m2
Inžinierske siete:
blízko
Kanalizácia:
nie
13,90 €/m2
Ulica: Zahájnica
Mestská časť: Zahájnica
Obec: Nálepkovo
Okres: Gelnica
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Rekreačné pozemky

Radi Vám poradíme