Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rodinný dom v obci Dúbrava, okres Levoča

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Ponúkame na predaj 3-podlažný rodinný dom, ktorý sa nachádza v obci Dúbrava, okres Levoča. Dom bol postavený v r. 1988, je postavený z kvádrového muriva, krytina strechy je z falcovaného plechu, má dve nadzemné podlažia a je kompletene podpivničený s garážou o výmere 73 m2.

Prvé N.P. pozostáva z verandy, chodby, kuchyne (kuchynská linka s índukčnou varnou doskou), komory, 3 izieb (1 izba s krbom a výstupom na balkón), toalety a samostatného murovaného schodiska o celkovej podlahovej ploche 84 m2. Druhé N.P. pozostáva z chodby, 3 izieb (z 1 izby výstup na balkón) a kúpeľne s vaňou a toalety o celkovej podlahovej ploche 66 m2.

Vykurovanie domu a ohrev vody je zabezpečené plynovým kotlom pomocou radiátorov. Na dome sú plastové okná. Dom je napojený na elektrickú sieť, rozvod plynu, vodovodnú prípojku a odpad vedie do verejnej kanalizácie. K domu prislúcha pekne upravená mierne svahovitá záhrada, drevený altánok a hodspodárska budova o celkovej výmere pozemku 888 m2. Rodinný dom nemá vypracovaný energetický certifikát.

V cene je zahrnutý kompletný právny servis, úhrada základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a takisto náš odborník dofinancovania nehnuteľností Vám pomôže vybaviť najvýhodnejší hypotekárny úver.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
223 m2
Úžitková plocha:
223 m2
Plocha pozemku:
888 m2
Podlahová plocha:
150 m2
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
6
Plocha balkóna:
15 m2
Balkón:
áno - 3
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
nie
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Zariadenie:
čiastočne
Garáž:
áno - 1
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Materiál:
iné
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
73 m2

Hypotekárna kalkulačka

125 000 €
Interné ID: VV10664
Ulica: Dúbrava
Obec: Dúbrava
Okres: Levoča
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy

Radi Vám poradíme